Laureaci II edycji konkursu „Kukurydziane inspiracje”

Znamy już wyniki finału II edycji konkursu „Kukurydziane inspiracje”. W tym roku do finału z pośród 29 zgłoszonych zespołów zakwalifikowały się bardzo mocne drużyny z Kielc, Brzostowa, Częstochowy, Ostrołęki i Warszawy. Poziom wszystkich prac był wysoki. 
Laureaci II edycji konkursu "Kukurydziane inspiracje"

Finał odbył się 28 listopada w Instytucie Kulinarnym Transgourmet w Mysiadle. Każda drużyna miała trzy godziny na przygotowanie dań zgłoszonych przez siebie w pierwszym etapie. 

Pierwsze miejsce zdobyła reprezentacja Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego w Kielcach: Leon Tyrała i Kacper Staszewski. 

Zwycięzcy drugiej edycji konkursu kulinarnego "Kukurydziane inspiracje"

Zwycięzcy II edycji konkusu:
Leon Tyrała i Kacper Staszewski

Zdobywczynie drugiego miejsca w konkursie "Kukurydziane inspiracje"

Zdobywczynie II miejsca
Maja Grubich i Oliwia Wegner

Zespół, który zajął trzecie miejsce w konkursie

Zdobywcy III miejsca
Karolina Walczak
i Adam Pawłowski